Om os

Janni Lund Hedegaard

Direktør & Medstifter
janni@projektdigital.dk
Tlf. 30 67 37 54

Positiv perfektionist med emotionel kant

Jeg er som person positiv, udadvendt og har en stærk menneskelig intuition. Jeg hopper ikke over hvor gærdet er lavest, men der hvor det er smartest og giver bedst mening. Optimering af processer er noget som jeg særligt brænder for – især når det også skaber værdi og giver mening for andre. Mine gode kommunikationsevner gør mig i stand til altid at kommunikere i øjenhøjde.

Min baggrund som revisor har skabt mig et solidt økonomisk og regnskabsmæssigt fundament samt en bred forretningsforståelse. Med erfaring fra både små- og mellemstore virksomheder samt store internationale koncerner har jeg opnået betydelig erfaring i at identificere og eksekvere udviklingsmuligheder på alle niveauer.

Med mere end 20 års erfaring er jeg overbevist om, at virksomheder, der investerer og engagerer sig i deres medarbejdere, skaber en mere nærværende og engageret arbejdsstyrke, hvilket igen skaber værdi for virksomheden. Jeg tror også på, at en vellykket digitaliseringsproces kræver en helhedsorienteret tilgang, hvor alle involverede bliver inddraget som en integreret del af projektet.

Jeg ser frem til at bidrage til at løfte jeres økonomiafdeling til nye højder.

Visionær nørd med stor empati

Som person er jeg smilende og empatisk. Jeg tror på, at medarbejdernes trivsel er fundamentet for arbejdsglæde og produktivitet. Min passion er at forstå mennesker dybt og skabe en positiv indvirkning. Jeg brænder for at spille mennesker bedre og skabe trivsel i enhver interaktion, både personligt og professionelt.

Min styrke ligger i en skarp sans for anvendelse af systemer, hvilket gør mig i stand til at skabe overblik og sammenhæng. Med mine erfaringer spænder fra hands-on økonomiopgaver samt ledelse og rekruttering af økonomipersonale, og jeg har som afdelingsleder og visionsbærer bidraget til sund vækst i både nye og etablerede konsulentafdelinger.

Gennem mine 25 år i revisions- og økonomikonsulentbranchen har jeg erfaret, at virksomheder ofte står over for mange af de samme udfordringer i forhold til forandringer, og det kan være udfordrende at bryde med rutinen. Derfor mener jeg, at der er behov for ekstra støtte og sparring til virksomhedens medarbejdere og ledelse for at opnå en succesfuld digitalisering af økonomifunktionen.

Jeg ser frem til at hjælpe jeres økonomifunktion, med at stå stærkere og mere forberedt på fremtiden.

Pia Meyer

Direktør & Medstifter
pia@projektdigital.dk
Tlf. 22 86 35 55